Ανοικτή επιστολή προς τους Έλληνες και τους πολιτικούς των άνδρες

Πρόσφατα, φανέρωσα τα κακώς κείμενα στο ΔΠΘ και μία επικίνδυνη διαπλοκή της διοίκησης του ΔΠΘ με μία μειοψηφία δήθεν αριστερών συνδικαλιστών φοιτητών. Η διαπλοκή αυτή έχει οδηγήσει σε κλίμα τρομοκράτησης φοιτητές και μέλη ΔΕΠ αλλά και σε μία πρωτόγνωρη παραβίαση των βασικών αρχών της ακαδημαϊκής ζωής, με κύριο χαρακτηριστικό την ελευθερία λόγου και σκέψης. Έτσι, βάσει αυτής της διαπλοκής που έχω καταγγείλει στα ΜΜΕ, έχει ξεκινήσει σε πανελλήνιο επίπεδο και από ορισμένες συνδικαλιστικές και άλλες ομάδες, η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου ως Φασίστα και πολλά τέτοια. Απο κείμενα μου απομονώνονται με δόλιο τρόπο φράσεις προκειμένου να θεμελιωθεί η εναντίον μου λασπολογική προσπάθεια και η αποδυνάμωση του όλου αγώνα και της προσπάθειας που καταβάλω για τον εκδημοκρατισμό της πανεπιστημιακής ζωής.

Στην ακόλουθο ανοικτή επιστολή μου στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έχω επισημάνει τα σημεία, τα οποία για κάθε αμερόληπτο και απροκατάληπτο αναγνώστη, γίνεται σαφές το δημοκρατικό και αληθινά, και όχι προσποιητό, αντιφασιστικό πνεύμα που διαπνέει όλο μου το έργο και όλη μου την σκέψη. Ακόμη, διαφαίνεται όλη η αγωνία μου για την προστασία της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής δημοκρατίας από δήθεν πατριωτικές πολιτικές ομάδες τύπου Χρυσής Αυγής, που σαφώς προσβάλλουν την ελληνικότητα και τον ελληνικό πολιτισμό, όπου το κάθε ανθρώπινο πρόσωπο ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας, κλπ, είναι το «πάνυ ακριβές» και εικόνα του ιδίου του Θεού. Θεωρώ δε, πως είναι χρέος του κάθε Έλληνα πολίτη η προστασία της αληθινής δημοκρατικής σκέψης από κάθε είδος δεξιάς ή αριστερής εκτροπής που καταρρακώνει τον πολιτικό βίο και τον μετασχηματίζει σε αρένα μίσους, μισαλλοδοξίας, θηριομορφίας. Εάν από αυτό το κείμενο που ακολουθεί προκύπτει πως ο συγγραφέας του είναι οπαδός του φασισμού, ενώ σαφώς καί επανειλημμένα καλείται από τον συγγραφέα ο Πρωθυπουργός, να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από εκτροπές της πολιτικής ζωής, τύπου Χρυσής Αυγής, τότε μάλλον όσοι το υποστηρίζουν ζούνε σε θέατρο παραλόγου, ιδιώς δε όταν αυτοί οι ίδιοι θέλουν να εκπροσωπούν την υγειώς σκεπτόμενη αριστερά.

Αλέξη Τσίπρα, όχι άλλη μία προδοσία του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής Δημοκρατίας

(Ανοικτή επιστολή προς τους Έλληνες και τους πολιτικούς των άνδρες)

Αλέξη Τσίπρα έχεις καθαρό πρόσωπο και καθαρό βλέμμα. Μπορείς να βοηθήσεις αυτό τον τόπο. Η δύναμή σου για να παλέψεις με τα «τέρατα» είναι ο ελληνικός λαός, εάν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Εάν δεν προδώσεις και εσύ τον ελληνικό λαό, αλλά και τον εαυτό σου, τότε όλη η Ελλάδα θα έρθει δίπλα σου. Θα προσπαθήσουν να σε τρομάξουν, αλλά όλοι οι Έλληνες θα γίνουν η ασπίδα σου αρκεί να μείνεις τίμιος και καθαρός στα χέρια και στην ψυχή. Αυτή τη στιγμή είσαι ότι αγνότερο υπάρχει στον πολιτικό κόσμο. Είμαστε πολλοί που πονάμε για την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό, για τον ελληνικό τόπο για την ιστορία του, τον πολιτισμό του και όχι για την τσέπη μας και για το πορτοφόλι μας. Πονάμε ακόμη και για όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαστε πολλοί που καταλαβαίνουμε πως δέκα παγκόσμιοι τραπεζίτες και άλλες τόσες πολυεθνικές και οι συμμορίες των, θέλουν να ξαναοδηγήσουν την ανθρωπότητα στο Μεσαίωνα και στη Φεουδαρχία της Αρίας φυλής της Μέρκελ. Είμαστε πολλοί που θέλουμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε. Όλοι οι πολιτικοί των τελευταίων είκοσι ή και περισσότερων χρόνων, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, μας πρόδωσαν. Πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, τον άνθρωπο και την δημοκρατία. Αν σεβαστείς την ελληνική καρδιά, θα μείνεις στην ιστορία. Αν την προσβάλεις, σε δύο χρονια το πολύ θα έχεις καταταχθεί μαζί με τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και όλους τους δικούς των συνεργούς, στη λίστα αυτών που θα λιθοβολεί ες αεί ο ελληνικός λαός, αυτών που θα μείνουν στην ιστορία ως οι καταστροφείς της Ελλάδας και οι δολοφόνοι του ελληνικού λαού. Η θλίψη και η αγωνία μας για το μέλλον της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και όλων των λαών που διώκονται αυτήν την στιγμή σε όλο τον πλανήτη, έχει κυριεύσει τις καρδιές μας. Όσα ακολουθούν σε αυτή την ανοικτή επιστολή προς τους Έλληνες πολιτικούς, προς όσους απέμειναν με φιλότιμο και αισθαντικότητα, είναι όσα η λογική και η σοφία επιτάσσουν για να πράξεις εσύ και όσοι άλλοι δεν έχουν ως επάγγελμά τους την απάτη και το κλέψιμο της Ελλάδας και των Ελλήνων. Τώρα Αλέξη Τσίπρα, για όσους διαβάζουμε και βλέπουμε γύρω μας και μέσα μας, οι ιδεολογίες του παρελθόντος απομυθοποιήθηκαν. Μας μένει ο Άνθρωπος, η Ζωή, η Λογική και η πίστη στο μέλλον του κόσμου και στην ανυπότακτη δημοκρατία όλων των λαών. Μας μένει η καρδιά μας και η συνείδησή μας. Μας μένει το αληθινό σύνθημα του Πολυτεχνείου, «ψωμί – παιδεία – ελευθερία», που το πρόδωσαν όλοι όσοι το καπηλεύτηκαν για ιδίον όφελος. Αλλά ήμασταν πολλοί εκεί, όχι για να βολευτούμε στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων αλλά επειδή αγαπούσαμε την Ελλάδα, την αλήθεια, τη δημοκρατία, την ανθρωπιά, την ελευθερία, την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία. Αν έχεις μέσα σου αλήθεια και γενναιότητα θα πιάσεις το νήμα εκεί που η παπανδρεο-βενιζελο-σαμαρο-παγκαλο-δαμανο-παρέα και όσοι άλλοι το έκοψαν και καταδίκασαν την Ελλάδα στον αφανισμό της. Και έτσι όλοι οι Έλληνες θα είναι μαζί σου.

Πριν από ότι άλλο, επείγει να λειτουργήσουν η δικαιοσύνη, η παιδεία, η οικονομία, οι διεθνείς σχέσεις.

Η δικαιοσύνη για να βάλει στην φυλακή όσους κατέστρεψαν την ελληνική δημοκρατία και καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στον αφανισμό του και στην γενοκτονία του. Ακόμη, η δικαιοσύνη πρέπει να ξαναγίνει αληθινά ο φύλακας του δικαίου και ο προστάτης της κοινωνίας και της δημοκρατίας. Η δικαιοσύνη πρέπει να ξαναγίνει πραγματικά ο αμερόληπτος θεματοφύλακας της πολιτείας. Πρέπει για όλους τους Έλληνες να εφαρμοστεί άμεσα το πόθεν έσχες.

Πρέπει να λειτουργήσει η παιδεία του ανθρώπου και όχι η εκπαίδευση δουλοπαροίκων. Για να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα και οι Έλληνες από νήπια τις βασικές αρετές του ανθρώπου και του πολίτη. Η γλώσσα, η ιστορία, η τέχνη, η φιλοσοφία, οι επιστήμες, η τεχνολογία και πάνω απ’ όλα το άνοιγμα του ανθρώπου και του ανθρωπίνου πνεύματος στο καλό, το ωραίο, το αληθές, το ανιδιοτελές. Η αυτοθυσία, η εργατικότητα, το απροσποίητο, η ευγένεια, η αισθαντικότητα, η αρετή και η συμμετοχικότητα. Όλα αυτά πρέπει να ξαναγίνουν το κέντρο της ελληνικής παιδείας και του ελληνικού σχολείου.

Μέχρι σήμερα το ελληνικό κράτος είναι εχθρικό προς την υγιή επιχειρηματικότητα. Η οικονομία πρέπει να κτιστεί από την αρχή. Τεχνολογία, γεωργία, κτηνοτροφία, έρευνα σε νέους τομείς παραγωγής, μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, αξιοποίηση πανεπιστημίων και πολυτεχνείων για την δημιουργία τεχνολογικής καινοτομίας, κοινωνική οικονομία, κοινωνικές τράπεζες, κλπ, κλπ. Μείωση φόρων στις επιχειρήσεις αναλόγως των θέσεων εργασίας και κάθε άλλη στήριξη για να ξανά λειτουργήσει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που έχει σχεδόν πεθάνει.

Η Δημογραφική εικόνα δείχνει πως οι Έλληνες θα εκλείψουν σύντομα από την Ελλάδα. Εκτός βέβαια και εάν κάποιοι το θεωρούν αυτό δευτερεύον αφού υπάρχουν τόσα εκατομμύρια μεταναστών που μπορούν να κατακλύζουν την Ελλάδα. Αν όμως οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι όντως ελληνικές, τότε επείγει η δημογραφική στρατηγική με κάθε τρόπο.

Χρέος, μνημόνια και διεθνείς σχέσεις. Τί στρατηγικές ακολούθησαν άλλες χώρες απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τα τσιράκια των; Τί στρατηγικές μπορούν να ακολουθηθούν που δεν ακολουθήθηκαν από τους Έλληνες πολιτικούς υπέρμαχους των μνημονίων; Ποιό είναι το πραγματικό χρέος; Ποιοί ευθύνονται; Ποιές αξιόποινες πράξεις και παρανομίες έχουν συμβεί όχι μόνο από ελληνικής πλευράς; Ποιοί είχαν δόλο το 2009 να μας οδηγήσουν εκεί που μας οδήγησαν; Ποιοί εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό; Τί αληθινά οφέλη υπήρξαν για την οικονομία μέχρι σήμερα από τα μνημόνια; Τί προοπτική έχουν δημιουργήσει τα μνημόνια; Απαιτείται εξαρχής τοποθέτηση όλων των θεμάτων. Κήρυξη απαιχθούς του χρέους και καταγγελία όσων διεθνών και ελληνικών παραγόντων οδήγησαν την Ελλάδα στον οικονομικό, πολιτικό, δημογραφικό, πολιτισμικό θάνατο.

Πρώτα απ’ όλα, με διαλυμένη οικονομία και την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, ακόμη και μηδενικές συντάξεις ή μισθούς να παίρνουν οι Έλληνες, πάλι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Άρα η λογική λέει πολύ απλά: Πρώτα ανασυντάσσουμε την ελληνική οικονομία και μετά ξαναρχίζουμε να πληρώνουμε τα πραγματικά χρέη και όχι τα «πειραγμένα». Άρα για δέκα ή και περισσότερα χρόνια, παύση πληρωμών των χρεών και ανασύνταξη της ελληνικής οικονομίας με αυστηρό πρόγραμμα. Εδώ ας μας εποπτεύσει η Ευρώπη και ας μας κάνει διαρκούς ελέγχους εάν πράγματι δημιουργούμε οικονομία και δεν παίζουμε.

Δημόσιος πλούτος. Ακύρωση όλων των μέχρι σήμερα συμφωνιών που δεν είναι προς όφελος του ελληνικού δημοσίου. Επαναδιαπραγμάτευση για όλα με όλους τους δυνατούς τρόπους. Άνοιγμα των συνεργασιών με Ρωσία, Κίνα και άλλους εταίρους πέραν των όσων μας επέβαλαν τα μνημόνια.

Αξιοποίηση της ελληνικής ομογένειας και διεθνής συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, παιδεία, οικονομία, τουρισμός κλπ. Ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο σχολείο παιδείας, τέχνης, πολιτισμού, δημοκρατίας. Συνεργασία πολυεπίπεδη με όλες τις χώρες που έχουν πρόθεση να στηρίξουν την Ελλάδα στον αγώνα της εναντίων της νεοφεουδαρχίας.

Δημιουργία εθνικού ταμείου εποπτευόμενου από εκπροσώπους του λαού και πρόσκληση του ομογενειακού και ελλαδικού ελληνισμού να ξανακτίσει την πατρίδα του. Απόλυτη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Απόλυτη αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, η Ελλάδα και ο πολιτισμός της, από τον Όμηρο αρχικά και στη συνέχεια ο πολιτισμός της Ρωμιοσύνης, μέχρι την Άλωση της Πόλης και μέχρι σήμερα, ήταν η κινητήριος δύναμη και ο βασικός μοχλός εκπολιτισμού, εξανθρωπισμού, αναδείξεως του ανθρωπίνου προσώπου και πολιτικοποίησης της ανθρωπότητας. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, διώκεται η δημοκρατία, η ελευθερία και ο άνθρωπος, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, χάριν της απάνθρωπης εξουσίας των ολίγων νεοφεουδαρχών όλης της ανθρωπότητας. Σήμερα, καλούνται οι Έλληνες να αμυνθούν και να προστατεύσουν, όχι μόνον την πατρίδα των, αλλά και όλο τον ανθρώπινο πολιτισμό από την απανθρωποποίησή του και από την σύγχρονη εισβολή του βαρβαρισμού σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο, αφού όλη η ανθρώπινη γνώση, επιστήμη και τεχνολογία έχουν καταστεί μέσα διωγμού της ανθρωπιάς, της δημοκρατίας, της πολιτικής και της καθόλου ελευθερίας, αλλά και του ανθρώπου του ιδίου από την ιστορία και την πόλη.

Σήμερα η γνώση και η πληροφορία γίνεται ολοένα και περισσότερο κτήμα ολίγων ανθρώπων. Οι υπόλοιποι χειραγωγούνται και ηλιθιοποιούνται από τα μέσα μαζικής, βιομηχανικοποιημένης και κατευθυνόμενης ενημέρωσης και ψυχασθενικής, ψυχοκτονικής ψυχαγωγίας καθώς και από μία στείρα εργαλειακή μορφή παιδείας, που αντί να αναπτύσσουν και να ελευθερώνουν το ανθρώπινο πνεύμα και την ανθρώπινη διάνοια, αντιθέτως τα καθηλώνουν, τα αλλοτριώνουν, τα ναρκώνουν και τα καθιστούν ακίνδυνα για την τοπική και παγκόσμια ελίτ εξουσίας. Έτσι, στον 21ο αιώνα με πολίτες ουσιαστικά αμόρφωτους και φτωχούς σε γνώση αλλά και σε αρετή, η δημοκρατία και η ελευθερία των λαών, των κοινωνιών και της ανθρωπότητας ολόκληρης, καθίσταται όνειρο εφιαλτικό και άπιαστο, ή ψέμα τραγικό, όσο και αν οι πολιτικοί άνδρες και όποιοι άλλοι καμώνονται πως υπηρετούν τους λαούς, την δημοκρατία την ελευθερία και την ανεξαρτησία των για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και τα δικά των. Μόνον εάν υπάρξει ουσιαστική κλασσική παιδεία μη εργαλειακού είδους, αλλά παιδεία πολύπλευρη εις βάθος και εις πλάτος σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καταγωγής, θρησκείας, κλπ., είναι δυνατόν να υπάρξει δημοκρατία, ανεξαρτησία και ελευθερία. Το σύνθημα του Πολυτεχνείου «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», ήταν πολύ σοφό έστω και αν προδόθηκε από τους επίδοξους και νέους ηγέτες του Πολυτεχνείου που πρόδωσαν όχι μόνο τον Ελληνικό λαό αλλά και τον ίδιο τον εαυτό των, την ίδια την ψυχή των και πουλήθηκαν για μία χούφτα δολάρια σε όσους υποτίθεται πως έφεραν την χούντα και στους οποίους ήθελαν να αντισταθούν.

Σήμερα, το μοντέλο διαπολιτισμικής και πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης που εισήχθη τόσο καταστροφικά στην Ελλάδα κάνοντας τις μειονότητες ακόμη πιο κλειστές, ακόμη πιο ελληνοφοβικές, αποδεικνύεται ως η βασική απαιδεία και χειραγώγηση των ανθρώπων προς κλειστές μορφές σκέψης, και προς σύνδρομα ξενοφοβίας, ρατσισμού, πολιτισμικής σύγκρουσης και περιθωριοποίησης ή καντονοποίησης. Κοντολογίς, είναι η πιο έξυπνη μορφή διάλυσης της κοινωνικής ενότητας και κατάρρευσης της πνευματικής ανεξαρτησίας των ανθρώπων και των πολιτών, προκειμένου αυτοί να παραδίδονται ανυπεράσπιστοι στις οικονομικές και δολοφονικές νεοφεουδαρχικές ελίτ. Παράδειγμα τρανταχτό το ισλαμικό κράτος που προήλθε από τις πολυπολιτισμικές και διαπολιτισμικές διπλωματίες της πλανητικά ανερχόμενης παγκόσμιας νεοφεουδαρχικής και δικτατορικής ελίτ. Σήμερα στην Ελλάδα, πρώτα καταστράφηκε η παιδεία ως γλώσσα, ιστορία, φιλοσοφία, τέχνη, θεολογία, ψυχολογία, αγωγή ψυχής, (και) ήθος δημοκρατίας και ήθος ανιδιοτέλειας, και μετά ακολούθησαν τα μνημόνια, τα οποία χωρίς αντίσταση πλέον μετέτρεψαν την νεοελληνική κοινωνία σε κολεκτίβα και σε ακίνδυνη αγέλη που αρκείται στους μισθούς πείνας και γελοιοποίησης της ελληνικής ιστορίας και κοινωνίας, αλλά και γίνεται απαθής θεατής δολοφονίας της μέσω της επιχειρούμενης, από τους πολιτικούς της ηγέτες και τα κόμματά των, γενοκτονίας και διωγμού των Ελλήνων από την Ελλάδα και την ιστορία.

Αλέξη Τσίπρα, είμαστε η γενιά του Πολυτεχνείου, η οποία ευθύνεται για την κατάντια αυτού του τόπου και για την πολιτική και ιδεολογική ηλιθιοποίηση και αποπλάνηση του λαού μας, αλλά και για την κατάρρευση ή την μουμιοποίηση του πολιτικού λόγου. Αυτό μας αναγκάζει να μιλήσουμε χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, αλλά και με απαίτηση να σταματήσει αυτό το άθλιο ψέμα των ελληνικών πολιτικών κομμάτων που καταργεί από την ιστορία, τόσο τα ίδια αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό και την ελληνική πολιτεία και δημοκρατία. Είμαστε πλέον σε θέση να γνωρίζουμε πως οι πολιτικές ιδεολογίες, δεξιές ή αριστερές, όσο καλή πρόθεση και να έχουν για να συμβάλλουν στην λύση του ανθρώπινου κοινωνικο-πολιτικου-οικονομικού προβλήματος, στην ουσία έγιναν εργαλείο στο χέρια των μεγάλων οικονομικών κέντρων για την διεκπεραίωση των δικών των στόχων και επιλογών ελέγχου των κοινωνιών και κλοπής του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου των λαών. Ο Ντοστογιέφσκι είχε διαισθανθεί και είχε προφητεύσει με ακρίβεια, πως ο αγνός σοσιαλισμός των Ρώσων διανοουμένων θα κατέληγε σε κρατικό καπιταλισμό και σε κρατική πλουτοκρατική σοσιαλιστική ολιγαρχία και δαιμονικότητα, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα με το πολυθρύλητο ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα. Το ίδιο, και με τραγικότερες συνέπειες, θα ακολουθήσει και με την δική σου κυβέρνηση, της ανανεωμένης αλλά και πολύ μα πολύ συντηρητικής αριστεράς, αν δεν διδαχθείς και εσύ και το κόμμα σου κάτι από την ιστορία και ενεργείτε ως να ευρισκόμαστε στον 19ο και 18ο αιώνα. Διότι κάπου εκεί έχουν αποκοιμηθεί οι Έλληνες αριστεροί διανοούμενοι, βεβαίως αξιοποιώντας και τις σύγχρονες δυνατότητες του Σόρος και των λοιπών νεοφεουδαρχών για την ανάπτυξη της σοσιαλιστικής των ιδέας.

Από την άλλη πλευρά, η πολύ ανθρώπινη και λογική θεωρία πως κάποιος που εργάζεται και δημιουργεί δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον ιδεολόγο σοσιαλιστή που ξέρει να λέει μόνο ωραία λόγια και έχει απαίτηση, επειδή ο σοσιαλισμός είναι αυτονόητη μεν αλήθεια αλλά δυσκόλως και με δικαιοσύνη πραγματοποιούμενη πολιτική πραγματικότητα, εύκολα μετατρέπεται σε φιλελεύθερο βαρβαρισμό και απανθρωπισμό και σε παγκόσμια δικτατορική φεουδαρχική ολιγαρχία, όπως έδειξε η ιστορία των τελευταίων δύο αιώνων, όπου οι δύο αυτές ιδεολογίες αιματοκύλησαν τον πλανήτη, άλλη περισσότερο και άλλη λιγότερο.

Έτσι, ο πολύ ηρωικός και σπουδαίος άνθρωπος που πονούσε αληθινά για τους καταπιεζόμενους λαούς, εννοώ τον Τσέ Γκεβάρα, έγινε αφίσα και διαφημιστικό σποτ του Χόλυγουντ για την διαιώνιση της οικονομικής δικτατορίας του πολυεθνικούς πολυεθνικού και απρόσωπου κεφαλαίου. Έτσι, και ο Χίτλερ και ο Λένιν θα χρηματοδοτηθούν από τις παγκόσμιες τράπεζες για να ”σώσουν” δήθεν ο κάθε ένας με την δική του ιδεοληπτική θρησκειούλα τον πλανήτη, αλλά που στην ουσία τον αιματοκύλισαν. Και εσύ αναγκάζεσαι να τρέχεις από εδώ και από εκεί σε όσους πραγματικά ρημάζουν τον πλανήτη και γελοιοποιούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για να σου επιτρέψουν και να σου δώσουν την συγκατάθεσή των να κυβερνήσεις την Ελλάδα. Απατάσσαι λοιπόν αν νομίζεις πως θα πας πιο πέρα από εκεί που θα σου επιτρέψουν. Διότι η ελευθερία των λαών κερδίζεται με μεγάλη θυσία και αυταπάρνηση. Στα σαλόνια και στους καναπέδες δεν κτίζεται η δημοκρατία και η ανεξαρτησία των λαών, αλλά σε πραγματικές πράξεις υψηλής ανθρώπινης ευαισθησίας και αποφασιστικής θυσίας για την δημοκρατία, την ελευθερία και την ανθρωπιά.

Και επειδή έχει παρέλθει πλέον η δύναμη των όπλων, μας απομένει ο δρόμος των Γκάντι, (των) Κένεντι, (των) Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, του Καποδίστρια, και εν γένει ο δρόμος της υψηλής αίσθησης ευθύνης απέναντι στην ιστορία και στην ανθρωπότητα. Απέναντι σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα, ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής ή θρησκείας, που ληστεύεται από τους πολιτισμένους και δήθεν δημοκρατικούς και χριστιανικούς λαούς της Δύσης και βιάζεται, υβρίζεται, καταρρακώνεται, χειραγωγείται και αιματοκυλιέται, εκπαιδευόμενο στα δυτικά όπλα και στην δυτική διπλωματία, που κρυώνει, διψά, πεινά, διώκεται και θανατώνεται για να γεμίζουν οι παγκόσμιες τράπεζες των νεοαποικιοκρατών και νεοφεουδαρχών με κλεμμένο χρυσό, κλεμμένο πετρέλαιο, κλεμμένο πλούτο, παρμένο από τους αιματοκυλισμένους με ευθύνη του δυτικού και υποτιθέμενου πολιτισμένου ανθρώπου. Κλεμμένο από τους λαούς του κόσμου, όπως θα καταγγείλει ο δικός μας Παπαδιαμάντης στους «Έμπορους των Εθνών». Διότι ούτε η Κίνα, ούτε η Ινδία, ούτε η Ιαπωνία, ούτε η Αφρική, ούτε η Αμερική των αυτοχθόνων λαών της ήρθε να εισβάλει στην πολιτισμένη Ευρώπη των φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών ιδεολογιών. Μάλλον το αντίθετο έχει συμβεί μέχρις ότου θα υπάρχει ακόμη τρόπος να μαθαίνουμε ιστορία.

Πήγες να δεις τον Πάπα λες και ίσως αγνοείς πως το Βατικανό είναι ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζικά καρτέλ και ένας από τους τρεις βασικούς πυλώνες της τριμερούς παγκόσμιας φεουδαρχίας, που με σημαία δήθεν τον χριστιανισμό και τον Χριστό, κάνει σταυροφορίες, ευλογεί την μετατροπή της Αφρικής σε σκλαβοπάζαρο και την μεταφορά των Αφρικανών ως δούλων στην Αμερική, ή την καταστροφή των αυτόχθονων πολιτισμών των Ινδιάνων, των Ίνκας, των Ατζέκων, κλπ., που συμμαχεί με τον Ναζισμό, στηρίζει την κλοπή του πετρελαίου από τον αραβικό κόσμο και είτε με την σιωπή, είτε και φωναχτά όπως τώρα, ζητά να βομβαρδιστούν οι κακοί μουσουλμάνοι, λες και το ισλαμικό κράτος δεν είναι εργαλείο της δυτικής απάνθρωπης μανίας για κυριαρχία και κλοπή του πλούτου των εθνών.

Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα, δεν θα ωφεληθείς σε τίποτε και δεν θα ωφελήσεις κανέναν, αν έρχεσαι να γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας προκειμένου να συνεχίσεις το καταστροφικό έργο των Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου και λοιπών πολιτικών, που άλλα υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό και άλλα έπραξαν. Τους εμπιστευθήκαμε όλους αυτούς, τους στηρίξαμε, τους αναδείξαμε, αλλά μας πρόδωσαν θεωρώντας μας ως τριτοκοσμικούς ηλίθιους, ως ιθαγενείς Αφρικανούς ή ως λαό μογκολάκια. Ξέρουμε πολύ καλά, όλοι όσοι παρακολουθούμε σήμερα τα δρώμενα, τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια, πώς μόνο πολιτικοί άνδρες αποφασισμένοι να θυσιαστούν μπορούν να τα βάλλουν με το τέρας που εξέθρεψαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις τις τελευταίες δύο ή τρείς δεκαετίες. Ξέρουμε ακόμη πως ευθυνόμαστε και εμείς ως λαός για την κατάντια της Ελλάδας. Διότι παγιδευτήκαμε και πιστέψαμε σε αυτούς που μας δουλεύουν σήμερα και μας ειρωνεύονται πως μαζί τα φάγαμε, αναγνωρίζοντας οι ίδιοι την κλοπή των και πως οι πολιτικοί άνδρες, άλλος λίγο άλλος πολύ, λήστεψαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αποδεχόμενοι έτσι πως λειτούργησαν ως κομματικές συμμορίες και όχι ως ενάρετοι πολιτικοί άνδρες. Εάν δεν καλέσεις και δεν εμπνεύσεις σε όλους τους Έλληνες μία κοινή και ηρωική προσπάθεια αυτοθυσίας και αντίστασης στο τέρας των μνημονίων και των διεθνών τραπεζών που κερδοσκοπούν εις βάρος τόσο των Ελλήνων αλλά και όλων των λαών, τότε ακόμη και να θυσιαστείς εσύ προσωπικά δεν θα κατορθώσεις τίποτε. Οι πέντε-δέκα πλιατσικαδόροι μεγαλοκεφαλαιούχοι που εξουδετέρωσαν την αρχικά έντιμη προσπάθεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή να επανιδρύσει το ελληνικό κράτος και τον οδήγησαν να οπισθοχωρήσει πανικόβλητος και να παραδώσει κατατρομαγμένος την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στα χέρια της αδίστακτης και μισούσης την Ελλάδα οικογένειας του Γιώργου Παπανδρέου και όσων ακολούθως τον μιμήθηκαν, μαζί με τους διεθνείς αβανταδόρους των, τότε θα σε αναγκάσουν και εσένα να ολοκληρώσεις το δικό των σχέδιο διωγμού των Ελλήνων από την Ελλάδα και την ιστορία.

Η παρούσα εθνική κρίση είναι πολύ μεγαλύτερη από όλες τις προηγούμενες κρίσεις της ελληνικής ιστορίας από τότε που ελευθερώθηκε η Ελλάδα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μόνον εάν υπάρξει σύσσωμη αντίσταση και συνεργασία όλου του ελληνισμού θα μπορούσε μία κυβέρνηση να αντέξει το βάρος των περιστάσεων.

Εάν στην πολιτική σου κυριαρχήσουν οι ιδεολογικές προκαταλήψεις πολλών εκ των μελών του κόμματός σου περί διαπολιτισμού, πολυπολιτισμού και περί συνωστισμού των κακών θρησκομανών και εθνικιστών Ελλήνων στην Σμύρνη ή στην πλατεία Συντάγματος, τότε σαφώς η μετά τον Σύριζα και τον Τσίπρα εποχή θα σημάνει την μετατροπή της Ελλάδας από ελληνική Πατρίδα και ελληνική Δημοκρατία σε μία πλήρως ισλαμοποιημένη, ισλαμοκρατούμενη και πλήρως αφελληνισμένη και αποχριστιανοποιημένη χώρα. Και σαφώς η Χρυσή Αυγή θα γίνει το μόνο καταφύγιο των εν απογνώσει Ελλήνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, εάν επικρατήσουν οι ελληνοφοβικές ιδεολογικές προκαταλήψεις πολλών εκ των μελών του κόμματός σου τότε θα οδηγήσουν σίγουρα σε εμφύλιο αλληλοσπαραγμό, αφού όσοι εκ των Ελλήνων νοιώθουν πως οι ελληνικές κυβερνήσεις, από Σημίτη και εντεύθεν, έχουν προδώσει κάθε εθνική ιδέα, θα προστρέξουν μαζικά και ασυγκράτητα στην Χρυσή Αυγή ή σε άλλα πολιτικά μορφώματα που θα τους υπόσχονται μία ελληνική Ελλάδα. Ακόμη και μία έντιμη συνεργασία του αντιμνημονιακού Σύριζα με κάθε υγιές και δημοκρατικό κομμάτι όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων, θα είναι δείγμα πως ο Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας έρχονται για να αλλάξουν πράγματι μία σελίδα από την θλιβερή πολιτική ιστορία της τελευταίας πενταετίας και όχι για να ολοκληρώσουν το γκρέμισμα της Ελλάδας και της δημοκρατίας της.

Για κάθε σκεπτόμενο και ενήμερο Έλληνα πολίτη είναι άλλο πράγμα η έντιμη, αξιοπρεπής, δημοκρατική και φιλάνθρωπη διαχείρηση των λαθρομεταναστών ως ανθρωπίνων πλασμάτων (των όποιων μεταναστών), που κατακλύζουν καθημερινά και εισβάλλουν στην Ελλάδα, είτε αυθόρμητα, είτε αποστελλόμενοι έντεχνα από όσους επιδιώκουν αποσταθεροποίηση και ισλαμοποίηση τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης και άλλο πράγμα η συνειδητή ή λόγω ιδεολογικών στερεοτύπων ελληνοφοβίας και ελληνοαποστροφικότητας ανθελληνισμού συνέργεια Ελλήνων πολιτικών και διανοουμένων με αυτά καθεαυτά τα κεφαλαιοκρατικά και φιλελεύθερα παγκόσμια οικονομικά κέντρα αποσταθεροποίησης των δημοκρατιών και επιβολής της επιδιωκόμενης παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας.

Εξάλλου, για κάθε αμερόληπτα σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη, στο ίδιο αποτέλεσμα αποσταθεροποίησης και διάλυσης της ελληνικής δημοκρατίας οδηγεί και η στοχοποίηση των αλλοδαπών μεταναστών ως εχθρών της Ελλάδας και των Ελλήνων από μικρούς ή μεγάλους κύκλους της Χρυσής Αυγής και όποιων άλλων ακραίων (αντιεθνικών) εθνικιστικών κέντρων και ομάδων. Όταν στοχοποιείς άοπλα και ταλαίπωρα ανθρώπινα πλάσματα, όσο και αν εξυπηρετούν ή αξιοποιούνται από το διεθνές παίγνιο αποσταθεροποίησης και κατάρρευσης των δημοκρατιών, τότε δεν έχεις ουδεμία σχέση με το ελληνικό πνεύμα και τον διαχρονικό ελληνικό πολιτισμό του ανθρώπου και του προσώπου. Είσαι στο ίδιο επίπεδο με τους ιδρυτές, τόσο των απάνθρωπων Άουσβιτς, όσο και των απάνθρωπων Γκούλαγκ. Όλοι κατανοούμε ποιοι φέρνουν κατά χιλιάδες τους μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα και γιατί τους φέρνουν. Και όλοι κατανοούμε πως πρέπει να προστατευτεί η Ελλάδα από τους τζιχαντιστές. Και όλοι καταλαβαίνουμε πως οι μετανάστες είναι ανθρώπινα πλάσματα που δεν μπορούν να στοχοποιούνται έστω και να γίνονται εργαλείο κάποιων για εκδιωγμό των Ελλήνων από την Ελλάδα και αποσταθεροποίηση της Ευρώπης ολόκληρης. Όμως δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ούτε την λογική της Χρυσής Αυγής και τις βάναυσες μεθόδους της που είδαμε κατά το παρελθόν, αλλά ούτε και την λογική του Σύριζα να μείνουν ανοικτά τα ελληνικά σύνορα και η Ελλάδα να γίνει «ξέφραγο αμπέλι». Διότι είναι σαφές ότι και η λογική περί ανοικτών συνόρων όπως και η λογική στοχοποίησης των μεταναστών και η απάνθρωπη φασιστική συμπεριφορά εναντίον των εκ μέρους θερμόαιμων οπαδών ακραίων εθνικιστικών πολιτικών ομάδων, είναι και αυτό μέρος της επιδιωκόμενης στρατηγικής διάλυσης της Ελλάδας και υποκατάστασης του ελληνικού πληθυσμού με μη ελληνικής καταγωγής ιθαγένειας εποίκους, οι οποίοι δεν θα έχουν ουδένα λόγο αντίστασης απέναντι στην παγκόσμια ληστρική συμμορία όσων οραματίζονται την παγκόσμια νέο-φεουδαρχική δικτατορία των σε ολόκληρο τον πλανήτη. Άλλωστε, το ανόητο αυτό παιχνίδι κομματικής εκμετάλλευσης των μεταναστών το έπαιξε ήδη το ΠΑΣΟΚ και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Σύριζα αν ακολουθηθεί η ίδια ανερμάτιστη και άσοφη συμπεριφορά απέναντι στο μείζον αυτό θέμα που αφορά το μέλλον της Ελληνικής Δημοκρατίας. Καμία χώρα στον κόσμο δεν δίδει αμέσως πλήρη πολιτικά δικαιώματα σε παράνομους εισβολείς των συνόρων της. Μόνον η Ελλάδα των ”Ελλήνων” πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας έχει εγκαινιάσει αυτή την παγκόσμια καινοτομία και ηλίθια πατέντα αυτοκατάργησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και Ελληνικής Πολιτείας. Για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα (δεξιών ή αριστερών πεποιθήσεων) αυτό σημαίνει, είτε πως οι Έλληνες πολιτικοί έχουν καταστεί μία ηλίθια κοινωνική ομάδα που οδηγεί έναν ολόκληρο λαό στην ηλιθιοποίησή του και στην αυτοκτονία του, είτε ότι είναι οι ίδιοι συνειδητοί συνεργοί όσων έχουν επεξεργαστεί αυτή την στρατηγική κατάργησης της Ελληνικής Δημοκρατίας-Πολιτείας και υφαρπαγής όλης της δημόσιας και ελληνικής περιουσίας με ταυτόχρονο διωγμό των Ελλήνων από την Ελλάδα και την Ιστορία.

Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα, αυτή την στιγμή είμεθα μάρτυρες μίας συστηματικά και απόλυτα σχεδιασμένης πολιτικής, οικονομικής και σωματικής εξόντωσης των Ελλήνων και των παιδιών των. Εάν έρχεσαι να γίνεις πρωθυπουργός αυτής της χώρας για να συνεχίσεις το έργο αυτό, που υλοποιούν με απόλυτη υποταγή στα διεθνή αφεντικά των οι Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Πάγκαλος και τόσοι άλλοι, τότε θα γραφτεί και το δικό σου όνομα στις μαύρες σελίδες όλων των μεγάλων εκούσιων (ή ακούσιων) προδοτών αυτού του τόπου και αυτού του λαού. Εάν έρχεσαι πράγματι αποφασισμένος να υπηρετήσεις την ελληνική Δημοκρατία και τον ελληνικό λαό, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τα αυτονόητα για κάθε Έλληνα που αγαπά αυτή την πατρίδα και δεν την χρησιμοποιεί για να λύσει τα όποια σεξουαλικά, ψυχολογικά, ατομικά, οικογενειακά, συντεχνιακά και άλλα προβλήματά του, αλλά και να ακολουθήσεις τα αυτονόητα για κάθε αξιοπρεπές πολιτικό πρόσωπο που δεν θέλει να γίνεται παίγνιο διεθνών πολιτικών παικτών αλλά που σέβεται τον εαυτό του και τον λαό του.

Δηλαδή, θα πρέπει να κινήσεις τον μηχανισμό της δικαιοσύνης προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες και να αποδώσουν λόγο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης όσοι εκ των πολιτικών έχουν παραβεί την ελληνική νομοθεσία, το ελληνικό Σύνταγμα, και έχουν εργασθεί εναντίον του ελληνικού λαού και της ελληνικής δημοκρατίας, συναινώντας ή και συνεργώντας στην παράνομη και προσχεδιασμένη απόφαση των διεθνών κέντρων εξουσίας υπαγωγής της Ελλάδας στο θεσμό των Μνημονίων. Χρειάζεται αποφασιστική και όχι στα λόγια, θέσπιση Αξιοκρατίας και Διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας και ιδιωτικής λειτουργίας του ελληνικού κράτους. Εφαρμογή του ισχύοντος Συντάγματος και όχι αναθεώρησή του με στόχο την αποχριστιανοποίηση και αποορθοδοξοποίηση της Ελλάδας. Θέσπιση και ενθάρρυνση του εθελοντισμού σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού βίου. Αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού από τον ελλαδικό και ομογενειακό χώρο, ακόμη και των συνταξιούχων, επιστημόνων, εκπαιδευτικών και όποιων άλλων σε καινοτομικές μορφές εξυγίανσης και επανίδρυσης της ελληνικής κοινωνίας και πολιτείας πέραν των ιδεολογικών προκαταλήψεων και στερεοτύπων, δεξιών ή αριστερών αποχρώσεων, που οδήγησαν τις τελευταίες δεκαετίες στην αποχαύνωση όλης της ελληνικής κοινωνίας. Να κηρύξεις απεχθές το δημόσιο χρέος και άκυρες τις Δανειακές Συμβάσεις που έχουν ως όρο την άρση του ασύλου της εθνικής κυριαρχίας και να καλέσεις τον ελλαδικό και απανταχού ελληνισμό σε μία ιστορική συνεργασία για την κατάργηση των Μνημονίων και επαναφοράς της οικονομικής ανάπτυξης και των μισθών σε βιώσιμο για την ελληνική κοινωνία επίπεδο, όχι μέσω δανείων από ιδιωτικές τράπεζες που μας οδήγησαν στα Μνημόνια και στην κλοπή όλου του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου, αλλά είτε μέσω εσωτερικού δανεισμού από τούς ίδιους τους Έλληνες και με κρατική εγγύηση, είτε μέσω δανεισμού από άλλες χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Νορβηγία και άλλες χώρες, ή ακόμα και μέσω κοινών οικονομικών συνεργασιών και ανταποδοτικών ενεργειών. Να προωθήσεις τον θεσμό κοινωνικών τραπεζών που δεν θα εξαρτώνται από το κατεστημένο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Να συνεργαστείς άμεσα με την Ρωσία και να δώσεις ναυτική βάση και διευκόλυνση του Ρωσικού στόλου στο Αιγαίο. Να δημιουργήσεις άμεση συνεργασία, οικονομική, τεχνοκρατική, πολιτιστική με τον Ευρωπαϊκό Νότο και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου η Ελλάδα να αποτελέσει διάδρομο επικοινωνίας Βορρά-Νότου και Δύσης-Ανατολής. Έτσι ομοίως να συνεργαστείς με Συρία, Λίβανο, Ιράν, Κίνα, Αίγυπτο, Ισραήλ, αραβικό κόσμο που δεν συμμετέχει στον Ισλαμικό φονταμενταλισμό και να ανοίξεις το διεθνές πολιτικό παιχνίδι με όσους άλλους διεθνείς παίκτες μπορούν να εγγυηθούν για την ελληνική δημοκρατία και την ελληνική οικονομία. Να ζητήσεις από την ελληνική επιχειρηματική κοινωνία, εφοπλιστές, ομογενείς επιχειρηματίες, εγχώριους επιχειρηματίες που δεν λειτουργούν ληστρικά απέναντι στον ελληνικό δημόσιο πλούτο, ουσιαστική συμβολή στο έργο σου για την διάσωση της Ελλάδας, θέτοντας ως βάση συγκεκριμένες μορφές ανταποδοτικότητας στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο. Απεγκλωβισμό της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό με πέντε-δέκα ληστρικές οικονομικές οντότητες. Ενθάρρυνση λαϊκού συνεταιριστικού κεφαλαίου για την διάσωση των επιχειρήσεων υπό κρίση. Επανεκκίνηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσω θεαματικής μείωσης των φόρων, του ΦΠΑ, κλπ., και ενθάρρυνση των ομογενών και άλλων για επιχειρηματική δραστηριοποίηση στην Ελλάδα. Αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού, της παιδείας, της γλώσσας, των πανεπιστημίων για την ανάδειξη της Ελλάδας σε διεθνές κέντρο επιστήμης, τέχνης και πολιτισμού. Εκπαίδευση εκείνων των μεταναστών που θα εγκριθεί η παραμονή των στην Ελλάδα, στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό προκειμένου να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την χώρα στην οποία θέλουν να ζήσουν. Ελεγχόμενη παροχή πολιτικών δικαιωμάτων σε όσους έχουν φθάσει να είναι πραγματικά ακίνδυνοι για την Ελληνική Δημοκρατία και ελεύθεροι από εξωτερική χειραγώγηση. Κατάργηση της παράνομης εργασίας και εκμετάλλευσης των μεταναστών. Τέλος, ναι μεν ελευθερία στην θρησκευτική και πολιτισμική ζωή όλων των μειονοτήτων, αλλά όχι ισλαμοποίηση και τουρκοποίηση της Ελλάδας λόγω ελληνοφοβίας, μουσουλμανολαγνείας και τουρκολαγνείας ορισμένων ”Ελλήνων” διανοουμένων και πανεπιστημιακών, που αφήνει έκπληκτους ακόμη και τους ίδιους τους Τούρκους και μουσουλμάνους που σκέπτονται δημοκρατικά και αμερόληπτα.